top of page
  • Foto van schrijverThom Nierop

Hoe zorg je ervoor ​dat je klus snel ​wordt opgepakt?

Bijgewerkt op: 23 jan.

Op Helprr worden dagelijks huiselijke klussen geplaatst. Van een ​makkelijke klus zoals het ophangen van een lamp tot aan een ​technische klus zoals het repareren van een lekkage in een jacuzzi. Het ​is natuurlijk logisch dat een makkelijke klus sneller wordt opgepakt dan ​een moeilijke. In deze blog geven wij een aantal tips waardoor jouw ​klus zo sneller wordt opgepakt door klussers uit jouw buurt.


Vul je account zo compleet ​mogelijk in

De eerste tip is om als gebruiker ervoor te zorgen dat je veel relevante ​informatie op je account deelt om deze zo compleet mogelijk te maken. ​Denk hierbij aan het toevoegen van een duidelijke profielfoto, handige ​vaardigheden of andere nuttige informatie. Op die manier krijgen ​andere gebruikers gelijk een compleet beeld van jou als persoon en ​klusser. Dit helpt zowel bij het oppakken van een klus door jou of bij het ​opgepakt worden van een klus bij jou!


Let op: Je achternaam en je specifieke adres behoren niet tot de ​accountgegevens die worden getoond op het platform. Deze gegevens ​heeft onze betaalprovider nodig zodat jij van alle functies gebruik kunt ​maken.Omschrijf je klus en situatie ​duidelijk

Voordat een handige klusser in jouw buurt een klus kan komen ​oplossen, moet deze klusser eerst wel goed begrijpen wat de situatie ​en status van de klus precies is. Dit kan je gemakkelijk toevoegen in de ​omschrijving van de klus. Voeg hier bijvoorbeeld toe wat de klus ​inhoudt, welk budget je hanteert en wat jij denkt dat het probleem is.


Mocht je niet precies weten welke prijs je voor jouw klus moet ​hanteren? Zet dit dan in de beschrijving, zodat je samen met de klusser ​die je klus oppakt via de chat kan onderhandelen over een eerlijke ​prijs.


Upload duidelijke foto’s

Een oud Nederlands gezegde luidt dat een foto meer zegt dan een ​duizend woorden en dit geldt ook zeker voor klussen op Helprr. Door ​een foto up te loaden bij je klus, kan een handige buurtgenoot gelijk ​inschatten hoe de situatie is en daardoor een klus beter kan inschatten ​en oppakken. Ook merken wij dat klussen met foto’s sneller opgelost ​worden dan klussen zonder foto’s.


Let op: Zorg ervoor dat de foto die je uploadt scherp en duidelijk is, ​zodat andere gebruikers een duidelijk beeld krijgen bij jouw klus.


Zorg voor een realistisch ​budget

Zoals eerder beschreven kan je elke klus die je plaatst op Helprr een ​eigen budget geven. Toch zien wij dat sommige klussen worden ​geplaatst voor onrealistische prijzen. Hierdoor kan het voorkomen dat ​die klus minder snel opgepakt wordt dan andere klussen. Om ervoor te ​zorgen dat je klus minder lang blijft liggen kan je je budget iets ruimer ​nemen, waarna je in de chat altijd nog kan onderhandelen over de ​definitieve prijs.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page