top of page
  • Foto van schrijverThom Nierop

Wat maakt Helprr anders dan andere klusplatformen?

Bijgewerkt op: 3 jun.

In de afgelopen jaren zijn wereldwijd verschillende nieuwe platformen ontstaan waarbij vraag en aanbod op één plek worden samengebracht. Het doel van de bedrijven achter deze platformen? Om het leven van de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan het thuis laten bezorgen van jouw boodschappen of het bestellen van een taxi met een paar klikken.


Helprr is een platform waar vraag en aanbod binnen de buurt wordt samengebracht in de vorm van het plaatsen van klussen en het uitvoeren van klussen. In deze blog vertellen wij over wat Helprr anders maakt ten opzichte van andere klus platformen.


De oplossing voor het kleine ​klusje

Iedereen kent het wel, weer zo’n irritant klusje in of rondom het huis. Ga ​je dit zelf oppakken, terwijl je het gereedschap of de tijd er niet voor ​hebt? Of schakel je een professional in, terwijl de klus nou ook niet heel ​moeilijk is? Helprr biedt voor beide dilemma's de oplossing, doordat ​een handige buurtgenoot jouw klus kan komen fiksen voor een bedrag ​dat jij fijn vindt.


Neem een kijkje tussen alle openstaande klussen via Helprr app om te ​zien welke klus jij in de buurt kan fiksen!De verbindende factor ​binnen jouw buurt

Tijdens de corona pandemie werd nog maar eens zichtbaar hoe snel ​mensen zich in hun eigen buurt alleen kunnen voelen. Helemaal niet ​gek dat er in deze tijd daarom veel saamhorigheid en sociale ideeën ​naar boven kwamen om de buurt weer met elkaar te verbinden.


Helprr wilt de buurt door het plaatsen en het uitvoeren van klussen ​verbinden. Met het doel dat alle mensen in de buurt zich gehoord ​voelen, geholpen worden en contact krijgen met hun buren. Dit heeft ​tenslotte voor iedereen een positief effect! De oudere buurman kan ​gemakkelijk hulp inschakelen bij een zware klus, de student hoeft geen ​gereedschap meer te kopen voor dat kleine klusje en de buurt wordt ​weer wat hechter en veiliger.


De prijs van de klus, die ​bepaal jij!

Voor iedereen is duur of goedkoop verschillend. Wij van Helprr zijn van ​mening dat iedereen zijn kleine klusjes kan laten fiksen zonder ​daarvoor te veel geld te betalen. Dat is tenslotte goed voor je ​portemonnee!


Doordat jij tijdens het plaatsen van je klus kan aangeven wat jouw ​budget is, weet de klusser ook gelijk waar hij aan toe is. Als de ​opgegeven prijs voor de klus echt niet klopt, heeft de klusser altijd de ​mogelijkheid om een hoger bod te doen. Ga dan in gesprek via de chat ​om te kijken of jullie samen tot een (buurt)vriendelijke prijs kunnen ​komen, zodat jullie daarna elkaar als buren kunnen leren kennen en ​helpen.Een platform waardoor jij ​meer gedaan krijgt

De CV ketel zit zonder water, en jij hebt geen slang om deze bij te ​vullen. Je belt je huisbaas en die laat morgen een loodgieter ​langskomen. De loodgieter komt ergens in de ochtend of vroege ​middag, waardoor jij dat deel van de dag niks kan plannen. Als de ​loodgieter dan klaar is, krijg jij of je huisbaas tot slot een dikke factuur ​in je handen gedrukt!


Dit is natuurlijk voor jou of je huis baas, maar ook voor de loodgieter ​totaal niet efficiënt. Doordat Helprr op een makkelijke manier kleine ​klusjes inzichtelijk maakt in jouw buurt, kan je binnen no-time iemand ​helpen. Heb je een paar uur vrij op een dag? Kijk op Helprr en kijk welke ​buurman jij uit de brand kunt helpen. Korte en flexibele klusjes ​waardoor jij snel meer gedaan krijgt!


Overtuigd van ons platform? Maak dan gelijk een account aan en plaats ​je eerste klus of help een buurtgenoot uit de brand. Bij ​vragen of opmerkingen kun je altijd onze FAQ bekijken of anders een ​bericht achterlaten.

 

Je hebt je klus geplaatst, maar je krijg niet de reactie die je wilt? Om dit te verbeteren zijn er een aantal tips die je kunt doen om je klus meer uit te lichten. Deze tips kan je vinden in onze blog.

82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page